Coaching 1-1

Iti doresti sa ai parte de ajutor personalizat in luarea deciziilor financiare importante?

Esti la inceput de drum si nu stii de unde sa incepi?

Ai citit mai multe carti in zona de educatie financiara si ai nevoie de cineva care sa iti aseze informatiile intr-o forma logica si care sa aiba sens pentru tine?

Nu ai citit nimic pe acest subiect dar iti doresti cateva recomandari de carti care te-ar putea ajuta sa devii stapan al banilor tai?

Ai inceput deja de cativa ani sa iti eficientizezi finantele personale dar ai ajuns intr-un blocaj si nu stii cum sa mergi mai departe?

Esti in pragul de a face o achizitie imobiliara, fie pentru a locui in acel imobil, fie pentru investitie si nu stii daca imobilul respectiv este ceea ce cauti, cu adevarat?

Doresti sa achizionezi diferite produse financiare si nu stii daca produsele alese sunt cea mai buna varianta pentru tine?

Daca ai raspuns cu DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, daca iti doresti cu adevarat sa iti dezvolti educatia financiara, atunci te invit sa imi trimiti un email la adresa: mihai@educatsibogat.ro si sa imi spui, pe scurt, care sunt problemele financiare pe care le ai, cu ce informatii crezi ca te-as putea ajuta si care este nivelul tau de educatie financiara actual.

Durata unei sesiunii va fi de 50 de minute.

Vom incerca impreuna sa stabilim un plan financiar, cu pasi concreti, pe care sa ii poti pune in practica de a doua zi. Planul pe care il vom face impreuna te va ajuta sa intelegi unde te afli acum din punct de vedere financiar, unde vrei sa ajungi si care sunt instrumentele care sa te duca acolo.

Cum rezervi o sedinta de coaching 1:1?

Poti face programarea unei sedinte de coaching financiar prin intermediul platformei Atlas.app, accesand link-ul: https://atlas.app/ro/a/Mihai.Constantinescu

Ce spun clientii mei despre sedintele de coaching?

Explicatii clare, la obiect, te ajuta sa iti clarifici prioritatile si sa iti faci un plan de actiune.”

Andra

„Ma bucur ca am avut oportunitatea sa discut cu Mihai deoarece stie sa asculte nevoile personale, sa le interpreteze obiectiv si sa dea sfaturi foarte bune si benefice.”

Ana

„Mi-a plăcut faptul că am discutat liber, degajat, nu m-am simțit judecată, mi s-a explicat orice termen necunoscut și mai ales, faptul că la sfârșit am reușit să conturăm un plan destul de clar pentru mine. Câțiva pași esențiali pentru a putea să obțin obiectivul pe care mi l-am propus. Dacă aveți nevoie de clarificare și ghidare în stabilirea unui plan, Mihai este persoana care sigur vă poate ajuta! Îl recomand cu încredere!”

Alexandra

„Recomand! Mihai m-a ajutat sa stabilesc pasii pe care ar trebui sa ii urmez pentru o administrare mai buna a finantelor.”

Alin

„Intr-o singura sesiune, Mihai a reusit sa imi ofere pasii necesari pentru a-mi administra banii inteligent. Recomand cu caldura.”

Irina

„A fost o sedinta foarte productiva. Pacat ca sedinta e doar de 50min. Am primit raspuns la toate intrebarile mele si consider ca am iesit din sedinta cu multe informatii de calitate. Multumesc!”

Vasile

„Un om atent la detalii care m-a indrumat foarte frumos pe drumul educatiei financiare. Cu siguranta o sa revin. Recomand cu caldura!”

Cristina

„Foarte atent la detalii, cu informatii foarte clare. Raspunsuri personalizate fix pentru intrebarile pe care le-am avut.”

Bogdan

„Prima sedinta cu Mihai a fost foarte informativa si m-a lamurit pe un subiect de care eram interesata in mod deosebit. Mi-a placut discutia, asa ca am decis sa continui colaborarea mai departe prin mai multe sedinte, pentru a face o analiza personalizata a situatiei mele financiare si cum o pot imbunatati. Recomand oricui macar o sedinta, cred ca toata lumea poate beneficia de mai multe informatii/ indrumare in acest domeniu.”

Cristina

Rezerva acum sedinta ta personalizata de Coaching Financiar