Coaching 1-1

Iti doresti sa ai parte de ajutor personalizat in luarea deciziilor financiare importante?

Esti la inceput de drum si nu stii de unde sa incepi?

Ai citit mai multe carti in zona de educatie financiara si ai nevoie de cineva care sa iti aseze informatiile intr-o forma logica si care sa aiba sens pentru tine?

Nu ai citit nimic pe acest subiect dar iti doresti cateva recomandari de carti care te-ar putea ajuta sa devii stapan al banilor tai?

Ai inceput deja de cativa ani sa iti eficientizezi finantele personale dar ai ajuns intr-un blocaj si nu stii cum sa mergi mai departe?

Esti in pragul de a face o achizitie imobiliara, fie pentru a locui in acel imobil, fie pentru investitie si nu stii daca imobilul respectiv este ceea ce cauti, cu adevarat?

Doresti sa achizionezi diferite produse financiare si nu stii daca produsele alese sunt cea mai buna varianta pentru tine?

Daca ai raspuns cu DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, daca iti doresti cu adevarat sa iti dezvolti educatia financiara, atunci te invit sa imi trimiti un email la adresa: mihai@educatsibogat.ro si sa imi spui, pe scurt, care sunt problemele financiare pe care le ai, cu ce informatii crezi ca te-as putea ajuta si care este nivelul tau de educatie financiara actual.

Durata unei sesiunii va fi de 50 de minute.

Vom incerca impreuna sa stabilim un plan financiar, cu pasi concreti, pe care sa ii poti pune in practica de a doua zi. Planul pe care il vom face impreuna te va ajuta sa intelegi unde te afli acum din punct de vedere financiar, unde vrei sa ajungi si care sunt instrumentele care sa te duca acolo.

Cat costa aceasta sesiune de coaching 1-1?

Cred foarte mult in faptul ca intai trebuie sa oferi si apoi sa primesti si pentru ca imi place foarte mult sintagma din engleza “FIRST YOU LEARN AND THAN YOU EARN”, voi tine aceste sesiuni de coaching GRATUIT, acesta fiind cadoul meu de bun venit pentru membrii comunitatii Educatsibogat.ro.