Program Complet de Financial Wellbeing

Simti ca nu faci suficient cu banii pe care ii castigi cu greu?

Nu stii cum sa iti definiesti obiectivele financiare pe termen mediu si lung?

Ai economii si iti doresti sa pui banii la lucru – practic iti doresti ca banii sa munceasca pentru tine?

Ai copii si nu stii cum sa te pregatesti financiar pentru educatia lor?

Stii ca perioada pensionarii este indepartata dar iti doresti sa incepi, din timp, sa acumulezi resurse financiare pentru o pensie linistita?

Ai credite si ai dori sa stii cum le poti rambursa inainte de termen?

Ai dori sa afli care sunt riscurile pe care le poti acoperi prin intermediul asigurarilor si cum te pot ajuta acestea sa ai o viata mai linistita?

Sa incepi sa investesti ti se pare o provocare?

Daca cauti raspunsuri la toate intrebarile de mai sus, atunci tocmai ai gasit solutia potrivita. Pe parcursul a 5 sedinte online, de cate 50 de minute fiecare, vei primi raspunsuri si solutii personalizate din partea unui coach financiar cu peste 10 ani experienta in domeniu.

Ce vei obtine la sfarsitul programului complet de Financial Wellbeing ?

  • O definire clara a obiectivelor financiare
  • O analiza a situatiei financiare actuale
  • Un instrument de monitorizare lunara a evolutiei averii nete
  • Informatii complete despre instrumentele financiare ce pot fi folosite pentru atingerea obiectivelor financiare
  • Riscurile ce pot fi acoperite prin asigurari si care sunt nevoile de asigurare
  • Cum te pregatesti, din timp, pentru educatia copiilor
  • Cum te pregatesti pentru o pensie linistita?
  • Cum rabursezi anticipat creditele?
  • Cum incepi sa investesti pentru atingerea obiectivelor financiare?
  • Completarea unui Investment Policy Statement (Plan de investitii personalizat) care sa iti ofere un plan pe termen mediu si lung pentru atingerea obiectivelor financiare.

Cat dureaza?

5 sedinte de cate 50 de minute fiecare.

Cum se desfasoara?

Se desfasoara online, prin platforma Zoom.

Ce spun clientii care au participat la acest program ?

Am inceput colaborarea cu Mihai atunci cand am decis sa fac pasi constructivi pentru securizarea viitorului meu. Aveam multe idei, informatii disparate si nicio idee despre ce poate sa iasa. Aveam deci nevoie de structurare si planificare pe pasi a ceea ce trebuie sa fac. Mihai mi-a oferit informatii despre tipologii de instrumente financiare pe care le-as putea folosi, cu exemple punctuale din piata apropo de cine le ofera si cu ce rezultate (inclusiv din perspectiva personala, ca idee de benchmark). Am folosit deja informatiile din discutiile cu el pentru a lua o serie de decizii si am rezolvat cateva dintre punctele de pe lista mea, cele top-level. Si planific sa revin la discutiile cu el atunci cand sunt pregatita de urmatoarea etapa de decizii, mai in profunzime.

Adriana

Desi consider ca sunt o persoana care e un pic mai informata decat media cu privire la aspecte ce tin de finantele personale, am simtit ca sunt lucruri pe care le pot face pentru a folosi mai inteligent banii pe care ii castig. Problema era ca nu aveam rabdarea sa ma informez si ma simteam coplesita de cantitatea de informatii si decizii pe care ar fi trebuit sa le iau, mai ales ca ma plictisea cam mult acest subiect.

Cele 5 sesiuni cu Mihai m-au ajutat sa navighez aceste aspecte si sa aleg o strategie care se potriveste situatiei si nevoilor mele specifice, de la pensie privata, la asigurare de sanatate si instrumente de investitie. Am apreciat cunostintele pe care Mihai le are despre toate subiectele pe care le-am adus in discutie, pentru ca una din problemele mele cu alti „consultanti” este ca lucrau pentru o companie specifica si simteam mereu ca aveau interesul sa imi vanda ceva, in loc de a-mi oferi cele mai bune sfaturi.

Cred ca sesiunile cu el sunt o investitie buna atat pentru incepatori intr-ale finantelor personale, cat si pentru persoane ca mine, care vor sa fie duse de manuta prin procesul de a-si pune la punct strategia pe termen mediu si lung pentru sanatate financiara.”

Cristina

Lasa-mi un mesaj pe adresa mihai@educatsibogat.ro si descrie-mi pe scurt situatia ta financiara si voi reveni catre tine cu planificarea sedintelor din acest program complet.