Seminar GRATUIT de educatie financiara in compania ta

Daca iti doresti mai mult de la angajatii tai si consideri ca un curs interactiv de educatie  financiara, sustinut de trainer cu experienta practica de peste 10 ani atat in training, in piete de capital si in zona de educatie financiara i-ar putea ajuta sa se dezvolte, atunci te rog sa imi trimiti un email la adresa mihai@educatsibogat.ro si sa imi spui, pe scurt, cateva cuvinte despre compania ta sau despre compania in care lucrezi, despre colegii tai care vor participa la acest eveniment si despre lucrurile unde consideri care ar trebui pus accent pe parcursul acestui seminar.

Durata unui seminar de educatie financiara este de aproximativ 1h30 de minute si 30 de minute pentru Q&A.

Pentru a putea fi un seminar interactiv numarul de participanti ar trebui sa fie intre 15 si 20.

Retine, cursul acesta este oferit GRATUIT, ca un cadou de bun venit din partea mea pentru membrii comunitatii Educatsibogat.ro.

Pe parcursul acestei prezentari vom discuta conceptele principale de educatie financiara , nu vom face referire la niciun produs si nici nu va fi un demers de vanzare. Tot demersul este unul pur educativ din dorinta de a ajunge cu conceptele de educatie financiara la cat mai multe persoane interesate si interesante.