Webinar DEMO de educatie financiara in compania ta

Daca iti doresti mai mult de la angajatii tai si consideri ca un curs interactiv de educatie  financiara, sustinut de trainer cu experienta practica de peste 10 ani atat in training, in piete de capital si in zona de educatie financiara i-ar putea ajuta sa se dezvolte, atunci te rog sa imi trimiti un email la adresa mihai@educatsibogat.ro si sa imi spui, pe scurt, cateva cuvinte despre compania ta sau despre compania in care lucrezi, despre colegii tai care vor participa la acest eveniment si despre lucrurile unde consideri care ar trebui pus accent pe parcursul acestui seminar.

Durata unui seminar de educatie financiara este de aproximativ 1h30 de minute si 30 de minute pentru Q&A.

Pentru a putea fi un seminar interactiv numarul de participanti ar trebui sa fie intre 15 si 20.

Retine, cursul acesta este oferit GRATUIT, ca un cadou de bun venit din partea mea pentru membrii comunitatii Educatsibogat.ro.

Pe parcursul acestei prezentari vom discuta conceptele principale de educatie financiara , nu vom face referire la niciun produs si nici nu va fi un demers de vanzare. Tot demersul este unul pur educativ din dorinta de a ajunge cu conceptele de educatie financiara la cat mai multe persoane interesate si interesante.

Feedback-ul participantilor la cursurile noastre ne onoreaza:

“Educatia financiara este bine venita avand in vedere ca multi dintre noi fie nu o avem, fie avem notiuni mult prea generale pentru a intelege ce facem sau putem face cu banii nostri.

Daca unele lucruri le faceam dintr-o educatie primita in familie, recunosc ca unele practici s-au pierdut in cotidian si cu aceasta ocazie au fost readuse in constientul actual.

Sunt de parere ca nu avem o pregatire in acest sens si ca modul in care ne investim economiile ne scapa cu desavarsire, datorita neincrederii cauzate de nestiinta.

Ma incanta faptul ca aceasta prezentare a iscat niste discutii interesante, cel putin la noi in familie…

Multumesc pentru prezentarea tinuta.”

“Am discutat cu colegii dupa webinar si au fost foarte incantati sa descopere lucruri atat de simple care se pot pune in practica si folosi pentru o viata financiara cat mai stabila.

In primul rand sa stii ca toti colegii si-au notat ideile principale de respectat si implementat si au fost foarte incantati de sesiune, chiar daca la inceput toti au fost cam sceptici…care-I treaba…oare ce vrea sa ne vanda?…:)

Mie personal mi-a facut mare placere sa iau parte la webinarul tau”

“De la Mihai am invatat ca imobiliarele nu sunt singurul si nici cel mai bun mod de a genera venituri suplimentare.

El mi-a deschis usa investitiilor in piata de capital.

In ultimul an am avut un castig mediu de 25% pentru sumele investite, net superior castigului de 5-7% obtinut din plasamentele imobiliare”

“A fost primul webinar de genul acesta la care am participat si pot spune ca informatia a fost foarte usor de digerat, chiar daca nu stapaneam atat de bine unele informatii / concepte, la inceputul acestui webinar. Pot spune chiar ca sunt si mai motivat si interesat in ceea ce priveste acest sector de financials. Awesome job!:)”

“Cursul mi-a deschis ochii cu privire la Personal Finances. Imi pare rau ca nu am avut informatia respective mai devreme.”

“Foarte informativ si usor de urmat. Imi doresc sa mai particip cel putin o data la 2-3 luni la seminare ca acesta.”

“Este un curs care iti ofera variante practice si concrete de economisire si explica si variant de investitii.”

“Webinarul se dovedeste benefic celor ce intentioneaza sa demareze o investitie cat si celor care doresc sa isi optimizeze cheltuielile si economiile”

Clientii nostri: