Coaching financiar 1:1

Dacă vrei să-ți îmbunătățești relația cu banii și să rămâi pe drumul cel bun pentru a-ți îndeplini obiectivele financiare, sesiunile de coaching financiar 1:1 sunt ceea ce ai nevoie.

Gândește-te la coach-ul tău financiar ca la un antrenor financiar personal, a cărui sarcină este să te ajute să discuți deschis, să stabilești și să susții rutine positive  în legătură cu banii tăi, indiferent de numărul lor.

Mihai Constantinescu, Coaching financiar 1:1

Hai la o sesiune de coaching financiar să construim o relație pozitivă cu banii și să determinăm care sunt motivațiile naturale pentru economisire, cheltuieli sau investiții.

Așa cum un antrenor personal te ajută să înțelegi relația ta cu mâncarea sau exercițiile fizice, apoi creează strategii pentru a preveni ca dorințele tale naturale să-ți deraieze eforturile și te încurajează să te ții de plan, un antrenor financiar face același lucru pentru finanțele tale.

Accesarea unui coach financiar oferă un avantaj competitiv prin valorificarea timpului tău cu expertiză financiară specializată, care reduce dezordinea, confuzia și informațiile contradictorii, învățându-te doar ceea ce este relevant – eficient și cu un minim de bătăi de cap.

Când profiți de expertiza antrenorului financiar, faci o punte între supraîncărcarea de informații și acțiunea eficientă, astfel încât să poți transforma toată munca pe care o faci deja în rezultate financiare semnificative. Educația ta financiară este o investiție, nu o cheltuială. 

Îți dorești să ai parte de ajutor personalizat în luarea deciziilor financiare importante?
Ești la început de drum și nu știi de unde să începi?
Ai citit mai multe cărți în zona de educație financiară și ai nevoie de cineva care să îți așeze informațiile într-o formă logică și care să aibă sens pentru tine?
Nu ai citit nimic pe acest subiect dar îți dorești câteva recomandări de cărți care te-ar putea ajuta să devii stăpân al banilor tăi?
Ai început deja de câțiva ani să îți eficientizezi finanțele personale dar ai ajuns într-un blocaj și nu știi cum să mergi mai departe?
Ești în pragul de a face o achiziție imobiliară, fie pentru a locui în acel imobil, fie pentru investiție și nu știi dacă imobilul respectiv este ceea ce cauți, cu adevărat?
Dorești să achizionezi diferite produse financiare și nu știi dacă produsele alese sunt cea mai bună variantă pentru tine?

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, dacă îți dorești cu adevărat să îți dezvolți educația financiară, atunci te invit să îmi trimiți un email la adresa: mihai@educatsibogat.ro și să îmi spui, pe scurt, care sunt problemele financiare pe care le ai, cu ce informații crezi că te-aș putea ajuta și care este nivelul tău de educație financiară actual.

Cum rezervi o ședință de coaching 1:1?

Poți face programarea unei ședințe de coaching financiar prin intermediul platformei ATLAS, accesând link-ul: https://atlas.app/ro/a/Mihai.Constantinescu

Vom încerca împreună să stabilim un plan financiar, cu pași concreți, pe care să îi poți pune în practica de a doua zi. Planul pe care îl vom face împreună te va ajuta să înțelegi unde te afli acum din punct de vedere financiar, unde vrei să ajungi și care sunt instrumentele care să te ducă acolo. 

Durata unei sesiuni va fi de 50 de minute.

Ce spun clienții mei despre ședințele de coaching financiar?

Scroll to Top